nlen

Gingermood gaat voor niets minder dan de perfecte match. Maar ook voor HR zijn wij de partner op het gebied van coaching. Coaching is een goede manier om medewerkers zich te laten ontwikkelen. Een goede relatie met de coach levert meer effectiviteit. Met onze unieke matchingtool worden medewerkers objectief gematcht aan de best passende coach waardoor u coaching naar een hoger niveau tilt. Met een eigen portal krijgt u inzicht in de coachtrajecten binnen uw organisatie en veel meer. Zet de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers centraal.

Eigen portal voor opzetten en beheren coachpools
We bieden de mogelijkheid om zowel interne- als externe coachpools te beheren in een eigen portal. Met een dashboard op maat voor uw organisatie, waarin alle gewenste geanonimiseerde data rondom coaching in één oogopslag zichtbaar zijn. Gingermood denkt graag mee over de samenstelling van coachpools die goed aansluiten bij de organisatie en medewerkers. De coachpools kunnen worden aangevuld met gekwalificeerde coaches uit het netwerk van Gingermood. Zo wordt er altijd uit een vijver gevist die precies bij de organisatie past.

De voordelen: 

Are you ready to meet your coach?

Maak een account aan om direct de vragenlijst in te vullen. Wil je liever een telefonische intake, neem dan contact met ons op.

Starten