Grip op coaching

Coaching van je medewerkers begint bij Gingermood

Coaching werkt. Door voortdurend te investeren in ontwikkeling, houd je je medewerkers vitaal en effectief. En daar pluk je als organisatie de vruchten van. Maar hoe vind je voor elke medewerker de juiste coach? En hoe houd je grip op alle coachtrajecten en het budget? Gingermood doet al het werk voor je. Wij bieden de expertise en tools om coaching binnen jouw organisatie te professionaliseren.

Match

Hoe beter de ‘klik’ tussen medewerker en coach, hoe effectiever het traject.

Coachpool

Een coachpool die 100% matcht met jouw organisatie en medewerkers.

Grip

Met het dashboard van Gingermood houd je grip op coachtrajecten: van kwaliteit tot budget.

HR Partner

We ontzorgen HR van begin tot eind: van intake tot match, administratie en evaluatie.

Onze klanten

Perfecte match

Een succesvol coachtraject begint bij de juiste match. Want hoe beter de ‘klik’ tussen medewerker en coach, hoe effectiever het traject. Met onze wetenschappelijk onderbouwde matchingtool matchen we medewerkers objectief aan de best passende coach. Niet een die toevallig beschikbaar is, maar een coach die echt matcht met de persoonlijke waarden, voorkeuren en coachvraag van je medewerker.

Professioneel coachpoolbeheer

We ondersteunen bij het opzetten en beheren van een dedicated coachpool die 100% matcht met jouw organisatie en medewerkers. Dat kan een mix zijn van gecertificeerde coaches uit ons eigen netwerk en coaches waar je organisatie al mee samenwerkt. Zo vis je altijd uit een vijver die precies bij je organisatie past.

Grip op coaching met een eigen dashboard

Met het dashboard van Gingermood houd je grip op coachtrajecten: van kwaliteit tot budget. Alle informatie staat overzichtelijk op één plek. En maak je geen zorgen over veiligheid, dat hebben wij al gedaan. Alle data is beveiligd volgens ISO 27001.

Van administratie tot evaluatie

Het beheren van coachtrajecten is een tijdrovende klus. We ontzorgen HR van begin tot eind: van intake tot match, administratie en evaluatie. Kortom: een partij die alles voor je regelt. Op een manier die bij je organisatie past.

De slimste weg naar de best passende coach

Neem contact met ons op