Grip op coaching

De beste coachmatchers voor bedrijven

Gingermood staat ook klaar voor bedrijven, wij bieden hulp om de perfecte match tussen coaches en jouw werknemers te realiseren. Wij zijn de ideale partner voor uw HR afdeling en helpen uw medewerkers verder te ontwikkelen binnen uw bedrijf. Wanneer u zich heeft aangemeld bij Gingermood krijgt u een eigen portaal binnen ons platform, via dit portaal is alle data in één opslag inzichtelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gingermood - De coachmatchers - matches

Matchingtool

​Gingermood gaat voor niets minder dan de perfecte match. Maar ook voor HR zijn wij de partner op het gebied van coaching. Coaching is een goede manier om medewerkers zich te laten ontwikkelen. Een goede relatie met de coach levert meer effectiviteit. Met onze unieke matchingtool worden medewerkers objectief gematcht aan de best passende coach waardoor u coaching naar een hoger niveau tilt.

Eigen portal

Eigen portal voor opzetten en beheren coachpools
Met een eigen portal krijgt u inzicht in de coachtrajecten binnen uw organisatie en veel meer. Zet de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers centraal. We bieden de mogelijkheid om zowel interne- als externe coachpools te beheren in een eigen portal. Met een dashboard op maat voor uw organisatie, waarin alle gewenste geanonimiseerde data rondom coaching in één oogopslag zichtbaar zijn. Gingermood denkt graag mee over de samenstelling van coachpools die goed aansluiten bij de organisatie en medewerkers. De coachpools kunnen worden aangevuld met gekwalificeerde coaches uit het netwerk van Gingermood. Zo wordt er altijd uit een vijver gevist die precies bij de organisatie past.

Gingermood - De coachmatchers - De juiste coach
Gingermood - De coachmatchers - voordelen

De voordelen

  • Overzicht en controle op interne- én externe coachpools
  • Geen wildgroei meer aan (ongekwalificeerde) coaches
  • Coachpools kunnen worden aangevuld met coaches uit het netwerk van Gingermood
  • Alle coaches, lopende trajecten en evaluaties (geanonimiseerd) overzichtelijk in eigen portal
  • Objectieve matching d.m.v. wetenschappelijk onderbouwde matchingtool
  • Grip op budget
  • 100% veilig, conform AVG, ISO 27001, ISAE 3402 type 2