Stress coaching
Iedereen ervaart tegenwoordig wel enige mate van stress. In principe is het voelen van stress een gezond verschijnsel. Hierbij kan gedacht worden aan spanning die iemand voelt voor bijvoorbeeld een examen of een sollicitatiegesprek. Maar heb jij het idee dat je continu teveel stress ervaart en dat het niet goed lukt om deze stress af te laten nemen? Dan is een stress coach precies wat je zoekt. Stress coaching is gericht op het verminderen van stress en voorkomen van een burn-out.

Iedereen ervaart stress in zijn/haar leven, het kan in verscheidene situaties ontstaan, en maakt mensen fysiek en mentaal kwetsbaar.

Barbara Martens (founder & director): “Als consultant (McKinsey & Company), manager (Sydney Organising Committee Olympic Games), ondernemer/ directeur (Guidion) ben ik altijd al begaan met de ontwikkeling van mensen om mij heen en weet ik uit ervaring wat coaching kan opleveren.”

Stress coaching – voor wie?
De stress coach is voor iedereen die stappen wil zetten naar een betere balans. Stress coaching is onder andere gericht op het verminderen van stress, het stellen van grenzen, het verhogen van je zelfvertrouwen of het terugvinden van de balans tussen werk en privé.

Stress coach vraagstukken uit de praktijk:

  • Hoe kan ik stress reduceren?
  • Hoe leer ik beter ‘nee’ te zeggen?
  • Hoe krijg ik de regie over mijn eigen leven terug?
  • Hoe kan ik beter omgaan met alledaagse stress?
  • Hoe vind ik de juiste balans tussen werk – privé?

Dit is slechts een greep uit veel voorkomende coachvragen. Zit jouw coachvraag er niet bij of weet je nog niet precies wat je coachvraag is? Plan hier een gratis oriëntatie gesprek in!

Gingermood heeft een dossier gewijd aan het thema stress/burn out.

Meer weten over stress coaching of wil je je aanmelden?
Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoon: 085-0090357 of via e-mail: info@gingermood.nl of meld je direct aan.

Share This