Over ons

Gingermood - De coachmatchers - persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkeling is voor iedereen. Bij elk life event (groot, klein, positief of negatief) kan het prettig zijn eens met iemand te praten. Bij Gingermood geloven we erin dat niet alleen het vinden van een coach, maar juist het vinden van de perfecte coach belangrijk is. Daarom werken wij met een jong en bevlogen team eraan om iedereen te voorzien van de coach die het best bij hem of haar past en zo persoonlijke ontwikkeling mogelijk te maken. Dit alles gebeurt onder leiding van directeur Dickey Pronk in het gezellige Amsterdam Noord. Mocht u meer informatie willen verkrijgen over ons, neem dan contact met ons op.

Gingermood - De coachmatchers - perfect match

De perfecte match

De kern van onze dienstverlening is het maken van de perfecte match. Dit doen wij met onze unieke matchingtool, ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Deze matchingtool berekent op basis van tientallen variabelen welke coach het best bij iemand past. Onze opdrachtgevers zijn grotere en kleinere organisaties waarvan wij het complete coachtraject en de dedicated pools managen. Daarnaast kunnen wij ook antwoord geven op vragen over intervisies en trainingen met coaches en trainers uit ons netwerk. Voor de coaches in ons netwerk organiseren we regelmatig leuke Leertafels en Inspiratiedagen. Zo leren we ook weer van elkaar, met elkaar.
Gingermood - De coachmatchers - start

De start van Gingermood

Achtergrond Gingermood: “Ken jij nog een goede coach voor mij?”
Gingermood is in 2012 opgericht door Barbara Martens. Zij vond dat iedereen die in ontwikkeling investeert, ook een echt goede coach verdient; die ene coach die perfect bij je past. Barbara startte Gingermood met de vraag “Ken jij nog een goede coach voor mij?” om mensen die een coach zochten te voorzien van de coach die het beste bij iemand past. Zij verzamelde een netwerk van de beste coaches van Nederland om zich heen en ontwikkelde samen met de Universiteit van Amsterdam een unieke matchingmethode. Barbara is in 2016 helaas overleden, maar haar passie, energie en visie leven voort in Gingermood.