nlen

Gingermood werkt alleen met de beste coaches. Alle coaches in ons netwerk hebben een gecertificeerde coachopleiding afgerond en hebben minimaal 3 jaar ervaring als coach. Daarnaast hebben ze coaching als hoofdactiviteit. Wij verwachten ook van onze coaches dat zij continu actief zijn voor hun eigen ontwikkeling als coach en beschikken over relevante werkervaring. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van al onze coachtrajecten.

Als coach bij Gingermood blijf je zelfstandig, maar je profiteert van de kennis, ondersteuning en het netwerk van Gingermood. We bieden ondersteuning bij het runnen van je coachpraktijk: van acquisitie tot marketing en administratie. Zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: coachen.

Je wordt bij Gingermood specifiek gematcht aan coachees die bij je passen. Met onze unieke matchingtool kijken we verder dan het vraagstuk, maar matchen ook op persoonlijkheid, waarden en voorkeuren. Zodat jij het maximale uit een coachtraject kunt halen. 

Bij Gingermood geloven we in ontwikkeling; de ontwikkeling van medewerkers en organisaties, maar ook de ontwikkeling van onze coaches en trainers. Daarom organiseren wij voor onze coaches regelmatig Inspiratiedagen en Leertafels. Voor de Inspiratiedagen zet Gingermood een mooi programma neer over diverse onderwerpen die allemaal te maken hebben met ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Leertafels zijn interactieve lezingen waarbij we een Gingermood-coach vragen om meer te vertellen over een bepaald thema, een bepaalde methode of een specialisme. Zo blijven onze coaches zich ook op die manier ontwikkelen en bouwen we aan een echte coach community waarbij betrokkenheid en persoonlijk contact centraal staan.

Samengevat voldoen de coaches waar wij mee werken altijd aan de volgende criteria:

Are you ready to meet your coach?

Maak een account aan om direct de vragenlijst in te vullen. Wil je liever een telefonische intake, neem dan contact met ons op.

Starten