Een greep uit ons aanbod

Soorten coaching

Als onafhankelijke partij selecteren we alleen de beste coaches en trainers van Nederland. Ons netwerk bestaat uit 150 specialisten op uiteenlopende thema’s als management coaching, business coaching, loopbaancoaching en stress coaching. Al onze coach en trainingstrajecten zijn geheel op maat gesneden van de behoeftes van de organisatie en de medewerker(s)

Een greep uit ons aanbod

Business coaching

Business coaching begeleidt medewerkers bij hun zakelijke, professionele ontwikkeling. Onze business coaches helpen medewerkers om hun leidinggevende kwaliteiten te verbeteren. Of om beter om te gaan met de veranderende omgeving.

Loopbaan coaching

Loopbaan coaching begeleidt medewerkers bij het verder ontdekken en ontwikkelen van een volgende stap in hun loopbaan. Onze jobcoaches helpen medewerkers om beter te functioneren in hun huidige of toekomstige baan. Of om na langdurige ziekte weer aan de slag te gaan binnen de organisatie.

Management coaching

De executive of management coach ondersteunt (top)ondernemers, hoger management en bestuurders. Onze management coaches hebben een flinke dosis levens, ondernemers, bestuurs en managementervaring. En zijn een klankbord en sparringpartner op niveau.

Stress coaching

Stress coaching helpt medewerkers bij het verminderen van stress en het voorkomen van een burn-out. Onze stress coaches helpen bij het stellen van grenzen, het vergroten van zelfvertrouwen of het terugvinden van de balans tussen werk en privé.

Training

Waar coaching mensen helpt in hun ontwikkeling, helpt training afdelingen, teams en bedrijven vooruit. Onze trainers zijn gespecialiseerd in thema’s als leiderschap, persoonlijke ontwikkeling,  effectiviteit en communicatie, bedrijfsontwikkeling, stress, burn-out en verzuim, organisatieontwikkeling en teamontwikkeling.

Zoek je een andere vorm van coaching of training?

Of wil je meerdere vormen van coaching combineren? Alles is mogelijk. Al onze coach en trainingstrajecten zijn geheel op maat gesneden van de behoeftes van de organisatie en de medewerker(s).

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

info@gingermood.nl of 085 00 90 357

Contact

Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
085 00 90 357
info@gingermood.nl
www.gingermood.nl

Aanmelden als coach

> Gingermood is op zoek naar de beste coaches van Nederland

Werken bij Gingermood

> Vacatures

Volg Gingermood

  

Share This