"Een partij die alles voor je regelt"

Gingermood ontzorgt HR

Gingermood gaat voor niets minder dan de perfecte match.

Maar we doen meer…

We ontzorgen HR van A tot Z: van intake tot match, administratie en evaluatie. Kortom: een partij die alles voor je regelt. Op een manier die bij je organisatie past. Wel zo prettig.

Opzetten en beheren dedicated coachpool

Gingermood werkt samen met 150 van de beste coaches en trainers van Nederland. Maar er zijn misschien ook coaches waar je organisatie nu al naar tevredenheid mee samenwerkt. Wij kunnen een dedicated coachpool opzetten met een mix van coaches uit ons eigen netwerk en coaches waar je organisatie al mee samenwerkt. Zo vis je altijd uit een vijver die precies bij je organisatie past.

HOE WIJ ONTZORGEN

1. Intake

Elk coachtraject begint met een intake. Tijdens een telefonisch gesprek brengen we het vraagstuk van de medewerker of de organisatie in kaart.

2. Match

Op basis van een unieke matchingsmethode, ontwikkeld in samenwerking met de UvA, matchen we de medewerker aan de juiste coach. Of de organisatie aan de juiste trainer. Ontdek hier hoe we dat doen.

3. Coachovereenkomst

We maken een op maat gesneden coachovereenkomst waarin we de doelen, het gewenste resultaat, het aantal sessies en andere praktische zaken vastleggen.

4. Continue kwaliteitscontrole en evaluatie

Elk coachtraject wordt onafhankelijk door ons geëvalueerd. Per kwartaal ontvangt de organisatie een algemene rapportage met inzicht en advies. Dit evaluatieproces is, net als de Matching Wizard ®, in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam opgesteld. Dit geeft inzicht in hoe een coach of trainer gewaardeerd wordt.

Sparren over de mogelijkheden?

Neem contact op

Contact

Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
085 00 90 357
info@gingermood.nl
www.gingermood.nl

Aanmelden als coach

> Gingermood is op zoek naar de beste coaches van Nederland

Werken bij Gingermood

> Vacatures

Volg Gingermood

  

Share This