Executive coaching
Executive coaching is gericht op het ontwikkelen van leiderschap. De executive coach ondersteunt (top)ondernemers, hoger management en bestuurders. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan over het begeleiden van een organisatieverandering, maar ook over het verscherpen van je visie of het stellen van prioriteiten. Hiervoor is een zeer selecte groep van coaches geselecteerd.

Executive coaching – voor wie?
De executive coach dient als klankbord en/of sparringpartner. De executive coach heeft kennis van de belevingswereld en de dilemma’s van de executive en heeft daarbij geen eigen belang. De executive coach heeft een flinke dosis levens-, ondernemers-, bestuurs– en managementervaring.

Barbara Martens (founder & director): “Als consultant (McKinsey & Company), manager (Sydney Organising Committee Olympic Games), ondernemer/ directeur (Guidion) ben ik altijd al begaan met de ontwikkeling van mensen om mij heen en weet ik uit ervaring wat coaching kan opleveren.”

Executive coach vraagstukken uit de praktijk:

  • Hoe krijg ik mijn gehele organisatie achter een nieuwe strategie?
  • Ik zoek een sparringpartner om een nieuwe visie te ontwikkelen voor mijn bedrijf.
  • Hoe kan ik mijn leiderschapskwaliteiten nog verder ontwikkelen?
  • Hoe kan ik mijn MT beter motiveren?

Dit is slechts een greep uit veel voorkomende coachvragen waarbij executive coaching een oplossing kan bieden.

Meer weten over executive coaching of wil je je aanmelden?
Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoon: 085-0090357 of via e-mail: info@gingermood.nl of plan hier een gratis oriëntatie gesprek in.

Share This