Management coaching
De managementcoach ondersteunt (top)ondernemers, hoger management en bestuurders. Het doel van managementcoaching is het verder uitdiepen en optimaliseren van het eigen functioneren. Managementcoaching gaat met name om de optimale ontplooiing van het functioneren in managementfuncties. Hiervoor is een zeer selecte groep van coaches geselecteerd.

Management coaching – voor wie?
De management coach dient als klankbord en/of sparringpartner. De management coach heeft kennis van de belevingswereld en de dilemma’s van de executive en heeft daarbij geen eigen belang. De management coach heeft een flinke dosis levens-, ondernemers-, bestuurs– en managementervaring.

Barbara Martens (founder & director): “Als consultant (McKinsey & Company), manager (Sydney Organising Committee Olympic Games), ondernemer/ directeur (Guidion) ben ik altijd al begaan met de ontwikkeling van mensen om mij heen en weet ik uit ervaring wat coaching kan opleveren.”

Management coach vraagstukken uit de praktijk:

  • Hoe krijg ik mijn gehele organisatie achter een nieuwe strategie?
  • Ik zoek een sparringpartner om een nieuwe visie te ontwikkelen voor mijn bedrijf.
  • Hoe kan ik mijn leiderschapskwaliteiten nog verder ontwikkelen?
  • Hoe kan ik mijn MT beter motiveren?

Dit is slechts een greep uit veel voorkomende coachvragen waarbij management coaching een oplossing kan bieden.

Meer weten over management coaching of wil je je aanmelden?
Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoon: 085-0090357 of via e-mail: info@gingermood.nl of plan hier een gratis oriëntatie gesprek in.

Share This