Loopbaancoaching
De loopbaancoach helpt je verder in het ontdekken en ontwikkelen van een volgende stap in je loopbaan. Hierbij draait het in eerste instantie om jou als persoon en staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Een loopbaancoach kan helpen zicht te bieden op je vaardigheden en talenten. Ook helpt een loopbaancoach bij het realiseren van de ambities die je hebt met betrekking tot je loopbaan. Onze loopbaancoaches zijn gevestigd door heel Nederland waardoor we altijd tot een perfecte match kunnen komen.

Loopbaancoaching – voor wie?
Loopbaancoaching is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. Onderwerpen die aan bod kunnen komen bij loopbaancoaching zijn je beroepskeuze of carrièreswitch maar ook outplacement of re-integratie.

Welke vraagstukken vallen onder loopbaancoaching?

  • Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten en welke organisaties en functies sluiten hierbij aan?
  • Hoe kan ik beter functioneren in mijn huidige of toekomstige baan?
  • Door een reorganisatie, arbeidsconflict of vastlopen in mijn carrière heb ik met mijn werkgever besloten dat ik een outplacement traject in ga. Wat is een goede organisatie en baan die bij mij past? Hoe schrijf ik een goed CV? Hoe pak ik de sollicitatiegesprekken aan?
  • Na langdurige ziekte ga ik weer aan de slag en moet ik op zoek naar passend werk binnen mijn organisatie (spoor 1) of wellicht daarbuiten (spoor 2). Wat nu?

De genoemde vraagstukken zijn slechts een greep uit veel voorkomende loopbaanvragen. Zit jouw loopbaanvraag er niet bij of weet je nog niet precies wat je coachvraag is? Plan een gratis oriëntatie gesprek in!

Meer weten over loopbaancoaching of wil je je aanmelden?
Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoon: 085-0090357 of via e-mail: info@gingermood.nl. Of meld je de direct aan.

Share This