high impact executive coaching

Het oplossen van complexe dilemma’s in de top van een organisatie

Gingermood biedt een all-in coachservice aan waarbij uit een speciaal geselecteerde pool van top Executive coaches wordt gematcht. In de top van een organisatie kunnen complexe dilemma’s ontstaan die naast persoonlijk leiderschap ook te maken hebben met strategisch leiderschap. Men heeft dikwijls te maken met multi-stakeholder relaties, zowel binnen als buiten de organisatie. De personen in de top van een organisatie zijn vaak heel zichtbaar en krijgen te maken met zowel persoonlijke als politieke kwetsbaarheid. De speciaal geselecteerde coaches uit de High Impact Executive coachpool hebben zelf in de top van organisaties gewerkt en hun sporen in Executive coaching dubbel en dwars verdiend. Is er hoge nood en grote urgentie? Wilt u zeker zijn van een goed resultaat, kies dan voor High Impact Executive Coaching. 

High Impact Executive Coaching voor:

  • C-level Executives
  • Managing Directors
  • Vicepresidents
  • Etc.

Kenmerkend voor High Impact Executive Coaching is de snelle en flexibele beschikbaarheid van de coaches. De best mogelijke service wordt verleend, naar gelang de behoefte van zowel de coachee als de organisatie.  

  1. Er is een urgent dilemma of probleem in top van organisatie
  2. Een of meer verdiepende gesprekken vinden plaats tussen de organisatie en de Gingermood-coachconsultant, naar gelang behoefte organisatie en urgentie van de vraag
  3. De juiste coach wordt voorgesteld middels een uitgebreid Executive coachprofiel
  4. Er vindt een kennismaking plaats met de betrokkenen en de coach
  5. Er kan direct worden gestart met de coaching
  6. Een all-in prijs voor een afgesproken periode, waarbij volledige tevredenheid van de klant altijd voorop staat